Ohederlighet och paranormalister


Oj, det finns så mycket att skriva om under den här rubriken att man nästan blir helt paralyserad och inte vet vart man ska börja men vi kör på detta:

Börje Peratt och Torbjörn Sassersson a.k.a ”Sasserperatt”

Paranormalisternas ädla riddare som inte tycks dra sig för att ta i med hårdhandskarna gör bort sig om och om igen.
Senast har Börje Peratt hängt ut en person med namn och yrke som i sammanhanget inte ens har med saken att göra. Alltså personen i fråga får ta skit och falska anklagelser som egentligen skulle vara riktad åt en anonym bloggare som de inte lyckats ”spåra”.
Det är ändå lögn och förbannad dikt alltihop och så sinnessjukt utstuderat elakt då man fått bevisat och förklarat för sig att det är fel person. Dom vet ju redan om att de har fel! Men ändå! Ni fattar nivån va?

Medvetet alltså, hur kan man ens få för sig att ljuga medvetet när det är så enkelt att läsa sig till sanningen? Ohederlighet!

Det är nämligen andra gången man gör exakt samma sak och då hoppar jag ändå över att man gjort liknande saker mot andra personer innan detta. John Houdi tex, en av nordens främsta magiker och känd skeptiker har fått agera måltavla i deras ”ljugeri-kampanjer”.

Sasserperatts skyddsling, paranormalisten Terry Evans, svansar efter och hänger ut personer…..och ljuger! Han med!
Borde inte han om någon hålla en låg profil? Han är ju den enda av de tre som i alla fall har ett rykte att tänka på även om det är en ganska liten grupp människor han livnär sig på.
Ljus och kärlek det. Man hoppas att den som blivit utsatt sätter stopp för det hela, helst igår för nu har dom skitit i det blå skåpet, storlek större dynghög än vanligt.

Trots att dessa tre herrar (vågande inte skriva mössen) om och om igen lyckas förväxla personer och förvrida sanningen till oigenkännlighet så fortsätter de bara likt kamikazepiloter på väg mot sitt mål.
Det lär bli ett slut på det hela. Frågan är om de kommer till vägs ände eller om de blir ”nedskjutna” innan?

Utgången lär oavsett vara den samma. Krasch!
Enkel slutsats när de faktiskt inte ens försöker dölja sin ohederlighet som nu dessutom gränsar till lagbrott om det inte redan har passerat den gränsen. Att starta otaliga bloggar och korslänka hit och dit är ju en antydan till försök men det är bara kritiken (sanningen) de vill ha bort. De verkar stolta och nöjda med att framstå som skitstövlar och lögnare.

Jag låter nu länkarna tala för sig och tänk på att det här bara är ett axplock och som kommer att fyllas på med tiden.
Den som läser nedan länkar och kan dra slutsatsen att dessa män handlar med gott uppsåt och med hederlighet som ledstjärna. Skriv en kommentar för tusan. Den förklaringen/bortförklaringen vill jag gärna höra. Kanske den får en alldeles egen liten sidflik.

Jag menar med belägg och riktiga argument. Inga woowoo-förklaringar nu. Jag tillåter inte troll att härjar här några längre stunder om de inte kan visa på bättring. De får som i forumen en egen slasktråd i så fall. Här får man faktiskt i alla fall försöka att respektera att anekdoter och tro inte är ett giltigt svar när materialet som presenteras nedan är så tydligt. Då får man ta mig tusan ha något att komma med om man ska få mig eller någon annan att tro att det handlar om oskyldiga missförstånd. Lycka till!

Förberedelser

I med smöret i grytan, sätt på högsta temperaturen på platten. Låt smöret smälta och så i med popcornen. Sänk ner till medelvärme och dra av kastrullen när det är mer än 3 sekunder mellan *popp*popp*popp. Salta och servera ett glas rödvin till. Kvällen är räddad!

P.s glöm inte läsa kommentarerna. I vissa länkar är de minst lika viktiga som själva inlägget/artikeln.

10 – 9 – 8 – 7 – 6 – 5 – 4 – 3 – 2 – 1 – 0

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s