Gör lysande succé på fysisk seans


Alla som håller på och försöker utveckla sig inom fysiskt mediumskap behöver naturligtvis ha en liten ”verktgslåda” för att inte stanna i ”utvecklingen”.
Ni vet att det kan ta upp till 20 år innan det händer något?!  Något kan vara allt från hallucinationer, masspsykos eller att någon råkat plocka upp något ur ”verktygslådan”.

Tänk dig att sitta så vecka ut vecka in, vecka ut vecka in i 20 ÅR!!!! Det går så långt att man börjar tro att fislukt och andra kroppsodörer är bevis på andlig närvaro. Så vill vi inte att det ska bli eller hur?
(Lästips: Fysisk seans med doft av mök)

Det finns en del enkla trix man kan ta till.
När det är mörkt och syrefattigt i ett rum, förväntningarna är höga och alla väntar på BEVIS så är ingen särskilt kritisk i sitt tänkande. Kanske den 445:e gången ska fungera?  Tänk OM en trumpet började sväva, ett ljus blåses ut osv. Allvarligt, är det värt att vänta i 10-20 år på något du så lätt kan ordna till själv?

Du vore inte den första och förmodligen inte den sista att falla för frestelsen. Det behöver heller inte kallas ”att fuska” när man använder ”verktygslådan”. Det skulle ju lika gärna kunna vara en ”ond ande” som vilselett dig till att göra detta eller hur?

Verktygslåda för fingerfärdiga påstådda fysiska medium

– Självlysande lera

Starta en cirkel, sitt i ett mörkt rum, meditera lite, humma, sjung eller gör vad du vill.
Få cirkeldeltagarna att häpna när en självlysande hand sveper genom den fisdoftande luften i det kolsvarta syrefattiga rummet eller varför inte en självlysande liten klutt som kommer flygande mitt framför näsan på en halvt medvetslös deltagare?
Möjligheterna är snudd på oändliga men framför allt lysande! Du kommer garanterat att göra succé men självklart måste det förbli en hemlis. Lämna aldrig kvar bevismaterial. Det kan bli pinsamt.

Vad du behöver: verktygslåda

2 dl salt
5 dl vetemjöl
2 msk alun
3 msk olja blandas med 5 dl kokande vatten
Fluorecerande färgpigment

Arbeta ihop, dela upp degen i bitar och färga med färgpigmentet. Klar att användas och förvaras i kylskåp upp till 4 veckor.
Du kan även använda färgpigmentet till andra magiska påhitt. Gör ett självlysande fingeravtryck på valfritt ställe, smeta in det i ansiktet eller varför inte kasta upp det i luften som lite magiska ande-glitter?

Säg den som inte kommer att tro att just DU besitter en alldeles speciell förmåga att få andarna att bli fysiska.
Tänk på pengarna som kommer att rulla in när du offentliggör detta. Inom det mediala finns det en sak till som är väldigt viktigt, statusen! Om andra hokuspokusare tror på dig så kommer ryktet att sprida sig. Du kommer både kunna hålla kurser och underhålla och att ha ett gott rykte inom branschen kan ha sina fördelar. Du kan till exempel starta ett forum och en egen kursgård!
Och som du kan knäppa skeptikerna på näsan sedan! Hur skulle dom kunna motbevisa något som skett i ett mörkt rum någonstans i Sverige inför flera vittnen?  Anekdotiskt bevis. HA! Finns det vittnen är det ju sant.

Kom gärna tillbaka och berätta hur det gick!

4 tankar om “Gör lysande succé på fysisk seans

 1. Haha, när du skrev detta nya blogginlägg, var du abslout mer spirituell än alla andetroende tillsammans med sin spöken brukar vara, Pheme.

  Du skriver helt enkelt ”glimrende”, du har sinne för avslöjande detaljer och förmåga till roliga, roande men samtidigt också giftiga, ironiska infallsvinklar och kommentarer till din egen löpande text.

  Sånt gillar jag. Måtte snart all fler hitta hit till denna livgivande oas i den annars så utbredda andevärldsöknen, där döingar från när och fjärran spelar så stor roll.

  Jag tror mycket av din skicklighet, Pheme, kan förklaras av att du behärskar dina ämnen väl. Du vet var nånstans skorna klämmer så att säga. I de andetroendes värld(ar) finns för övrigt det gott om skor som klämmer både här och där. Om man bara, som du, vet var nånstans man ska leta.

  Mot slutet av din bloggartikel kommer du så in på något mycket viktigt: detta med bevis. De som bevittnar alla dessa mirakel som andemedium kan åstadkomma, hurdana är de egentligen som vittnen? Ser de verkligen allt som händer i ett mörkt rum? Kan de höra vad som händer där inne, om det samtidigt kommer andlig och andeframkallande musik från högtalarna som döljer eventuella fotsteg från i mörkret kringsmygande och dolda medhjälpare till mediumet?

  Å andra sidan, spelar det nån roll för de här vittnena? Eller snarare kursdeltagarna. De är ju själva som regel starkt troende på att den här sortens fenomen existerar på riktigt. Åtminstone VILL de gärna tro på att allt är äkta. (Det är aldrig kul att bli lurad, så bort med den tanken.)

  Dessutom: Vittnena har betalat en rätt saftig entréavgift för att få vara med om något exceptionellt. Stämningen är upptrissad och förväntningsfull.

  Kort sagt: Vem kan – vågar – gå emot strömmen och ifrågasätta hela geschäftet? Man har ju snarast blivit en del av hela det bedrägliga geschäftet. Publiken behöver sitt andemedium för att bli förlöst. Andemediumet behöver sin publik för att kunna – och vilja – fortsätta att satsa på sin karriär. Showerna blir närmast en uppvisning i taskspeleri.

  Denna symbios mellan andemedium och hans devota betalande publik är självbefruktande. Både vill att det ska rulla på. I samma gamla hjulspår. The same procedure as last year som betjänten säger till grevinnan i den välkända nyårsaftonssketchen.

  Eller som du själv formulerar det hela, Pheme: ”Inom det mediala finns det en sak till som är väldigt viktigt, statusen! Om andra hokuspokusare tror på dig så kommer ryktet att sprida sig. Du kommer både kunna hålla kurser och underhålla och att ha ett gott rykte inom branschen kan ha sina fördelar. Du kan till exempel starta ett forum och en egen kursgård!”

  Just så är det! Jag kunde inte ha sammanfattat det bättre själv.

  • Tror som du att det är få som kan eller vill ifrågasätta. De vill tro, de har höga förväntningar och de är naiva. Kanske rädda för att någon ska bli arg eller tycka att det är den som inte begriper ett jota.om de säger något negativt eller kritiskt. Kanske om det utspelade sig i dagsljus att de skulle se annorlunda på det.

   I just fallet med den självlysande leran så hävdar ju Jane Lyzell att hon kände till fusket innan det avslöjades. Tror vad jag vill om det och att hon inte satte stopp för det och anmälde honom för bedrägeri (vad nu polisen skulle göra åt det) säger en hel del. Hon som anser sig ha så hög moral öppnade portarna och möjliggjorde bedrägeriet och lät det fortgå. Var ju flera som tog väldigt illa vid sig av det där och det är klart att tror man verkligen så känner man sig nog både dum och snuvad på konfekten.

  • Skulle vilja läsa boken men vägrar betala för den så lär inte bli något läst i den. Gynnar inte skojare även om jag gärna läser om skojare som tycker till om andra skojare.
   Stolligt är bara förnamnet….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s