Börje Peratt + idiot


Notera nu att det inte var jag sa som det. Det är det mest frekventa och återkommande sökordet här på bloggen.
Önskar jag hade haft mer att bjuda på för dem som googlar sig hit men nu har man ju lärt sig. Att skriva negativt om Peratt innebär att man riskerar att han snokar upp vem man är och sedan kontaktar arbetsgivare (både en och två gånger) som en utpressningsform för att få bort träffarna det ger på google.

Det här är sant! Och tyvärr även de ohederliga metoder han använder.
Som den sanna grävande journalist jag utger mig för att vara i skrivande stund så har jag givetvis kollat mina källor och de tåls att länkas till.

Passar även för skojs skull på att återigen förtydliga att Peratt INTE vet vem Gesus är!

Han har hängt ut en helt oskyldig person och är informerad om detta både av Gesus själv och den oskyldiga personen. Andra har också påtalat detta men i Börjes värld tycks inte sanningshalten ha särskilt betydande vikt i den grävande journalistik eller vad han nu anser sig göra. Hittepå?

Det hjälper ju inte att man har fantasi och ett stort ordförråd när det finns andra människor som besitter lite sunt förnuft och genomskådar allt. Synd för dem som inte förstår och vad hjälper detta? Hans 5 anhängare eller vad det var kommer följa honom till fängelsehålan där han kommer att hamna om han fortsätter i det här tempot men som en del säger:

All publicitet är bra publicitet

Jag vet inte det ja.. Jag skulle nog skämmas en smula.
Ryggen fri Börje! Lär dig uppskatta det. Man mår mycket bättre och kan lägga sin tid på andra saker. Saker som är på riktigt och händer på riktigt. Som det du gör nu tex mot skeptiker som inte ens är riktiga skeptiker. Det är på riktigt fast fel, fel, fel men det är ju sådant en skeptiker kan skildra och samtidigt ha ryggen fri eftersom allt går att bevisa och INTE är något hittepå! Du kan ju tex skramla fram lite bevis på allt du påstår om andra människor. En riktigt journalist eller humanist skulle redan ha gjort det! Varför Börje?

 

Utpressning

Och jodå, han har visst gjort det igen! Han gick på samma person via dennes arbetsgivare en gång till. Våghals eller fullständigt orädd för att göra bort sig. Läs här som en uppvärmning: http://www.kritiskanyheter.se/2012/04/03/ett-lojets-skimmer/#more-132

 

Börje Peratt från 13 Juli 2013 bak till 8 Mars 2012

Sommarläsning från Gesusbloggen

 

13 Juli – Börje Peratt – ”journalisten” 
http://gesusbloggen.wordpress.com/

 

12 Juli 2013 – Börje Peratt – hycklaren  
http://gesusbloggen.wordpress.com/2013/07/10/borje-peratt-hycklaren/

 

7 Juni 2013 – Börje Peratt- en fallbeskrivning
http://gesusbloggen.wordpress.com/2013/07/07/borje-peratt-en-fallbeskrivning/

 

5 Juni – Nit noi change of plans
http://gesusbloggen.wordpress.com/2013/07/05/nit-noi-change-of-plans/

 

24 Juni 2013 – Börje Peratt hyllar anonym nidbloggare 
http://gesusbloggen.wordpress.com/2013/06/24/borje-peratt-hyllar-anonym-nidbloggare/

 

10 Juni 2013 – Terry Evans matar Peratt och Sassersson

http://gesusbloggen.wordpress.com/2013/06/10/terry-evans-matar-peratt-och-sassersson/

 

7 Juni 2013 – Börje Peratt – ännu mera lögner
http://gesusbloggen.wordpress.com/2013/06/07/borje-peratt-annu-mer-logner/

 

5 Juni 2013 – Börje Peratt – nya bevisade lögner
http://gesusbloggen.wordpress.com/2013/06/05/borje-peratt-nya-bevisade-logner/

 

2 Juni 2013 – Torbjörn Sassersson + Börje Peratt = någon som är förvånad?
http://gesusbloggen.wordpress.com/2013/06/02/torbjorn-sassersson-borje-peratt-nagon-som-ar-forvanad/

 

25 Mars 2013 – Torbjörn Sassersson – bevisad lögnare (Peratt omnämnd)
http://gesusbloggen.wordpress.com/2013/03/25/torbjorn-sassersson-bevisad-lognare/

 

21 Mars 2012 – Keep digging!
http://gesusbloggen.wordpress.com/2013/03/21/keep-digging/

 

8 Mars 2013 – Börje Peratt – Inte bara näthatt
http://gesusbloggen.wordpress.com/2013/03/08/borje-peratt-inte-bara-nathatt/

 

Ännu mera Peratt..

Och här hittar ni samtliga inlägg om Börje Peratt från Gesus-bloggen (alltså ännu längre bak i tiden om ni scrollar lite).

Gesusbloggen+Börje Peratt

 

Nu är det banne mig läggdags! Sommarnätterna blir så himla långa att man nästan kliver upp innan man har somnat.
Godnatt!

3 tankar om “Börje Peratt + idiot

 1. Din nya bloggartikel kan nästan liknas vid en lathund. Med vars hjälp man lätt som en plätt – med GesusBloggens hjälp – erhåller en översikt av vad Börje Peratt har åstadkommit i klavertrampsväg under senare år.

  Vad gäller Peratts förmåga att få bloggartiklar raderade: Vet du, Pheme, om det finns möjlighet att kunna läsa på internet raderade artiklar? Har hört ryktas att det ska gå att ”återskapa” sånt som är ”officiellt” raderat. Men vet inte om det är blott ett rykte.

  Skulle ju vara intressant att kunna få läsa vad det är för detaljinformation som fått Peratt att gå i taket av harm och förtrytelse och drivas till att kontakta bloggskribenternas arbetsgivare med krav på att dessa skyndsamt måste agera mot sin anställde fritidsbloggare.

  Någon större och mer hängiven anhängare av det fria ordet synes inte herr Peratt vara. Vilket är konstigt, inte minst med tanke på hans höga position i den något bisarra och tragikomiska organisationen Humanism & Kunskap.

 2. Hej igen, Pheme! Jag vill gärna ha lite råd från dig, om det nu går för sig.

  Saken är den, att jag håller på att sammanställa en synopsis till en bok jag planerar att skriva nu i vinter.

  Den preliminära titeln lyder: Mannen som klev ut genom fönstret och gjorde succébo genom att bita sig själv i arslet.

  Min berättelse är baserad på en sann historia.Fast det kanske du inte tror, Pheme, eftersom handlingen är rätt långsökt. Men jag lovar och svär, att det faktiskt bygger, åtminstone delvis, på ett sant levnadsöde. För att erhålla maximal licentia poetica, alltså artistisk frihet, har jag bestämt mig för att välja romanformen framför att skriva en fackbok om det inom psykiatrin så intressanta rumpbitarfenomen, som bokens handling i hög grad kretsar kring.

  Huvudpersonen i berättelsen – jag funderar på att kalla honom för Börje Persson, vilket ju är ett rejält och rekorderligt svenskt allmogenamn – utvecklar snart ett tvångsliknande beteende på så vis, att han blir mer och mer besatt av och fixerad vid sitt evinnerliga rumpbitande. Från att ha varit en udda hobby blir det allt mer tvångsmässighet i beteendet och det hela blir till slut en fix idé som mer eller mindre styr Börjes dagliga värv.

  Efter ett tag kommer min huvudperson Börje Persson i kontakt med en annan rumpbitare vid namn, preliminärt, Tor Björnsson. Den sistnämnde har ett förflutet som professionell rumpbitare men tröttnade och valde i stället att utbilda sig till astralkroppsflygare. Men Börje får honom att åter börja ägna sig åt rumpbitarverksamhet.

  De båda männen slår sina påsar ihop och triggar och hetsar varandra till allt mer avancerat rumpbitande. Dels biter de sig i sina egna arslen men dels också i varandras. Detta gör de med sådan precision och skicklighet, att de båda hamnar i Guinness rekordbok. Folk fascineras av deras konster och både Börje och Tor inleder nu en gemensam professionell karriär som rumpbitare och börjar turnera såväl i Sverige som utomlands.

  Därvidlag har de nytta av Tor Björnssons flygcertifikat som astralkroppspilot. Detta högst speciella certifikat har jag för övrigt tänkt ägna minst ett kapitel åt i min bok.

  Till sist tröttnar dock Börje och Tor på det slitsamma och ständiga turnerandet och bestämmer sig i stället för att tillsammans bilda en nationell rumpbitarförening.

  I den föreningen, som preliminärt här i min synopsis har namnet Humanistisk kunskap om hur man biter sig själv och andra i arslet, kan alla som själva är rumpbitare bli medlemmar. Folk som inte har för vana eller lust att bita sig själva – eller andra – i arslet men ändå gillar, stöttar och stöder beteendet i fråga kan få bli stödmedlemmar i denna förening.

  Till ständig ordförande i föreningen utses Börje Persson, och hans trogne vapendragare Tor Björnsson blir ständig vice ordförande.

  Rumpbitarföreningen blir väldigt populär. Ryktet om den sprids till ”Andra sidan”, där de avlidnas själar uppehåller sig. Dessa själar – också kallade andar eller spöken – inbillar sig, att om de bara kan få ta ett riktigt rejält bett i någon ännu levandes människas skinka/bakdel, så kommer de att kunna tränga in i den bitna personen via dennes så kallade anusport och bli en del av hens personlighet

  För att bättre kunna vägleda de här själarna/andarna/spökena under färden från anusporten upp till hjärnan väljer Börje Persson och Tor Björnsson att anlita ett känt andemedium vid namn, preliminärt, Perry Evansson.

  Samarbetet med denne Perry blir väldigt lyckosamt. Perry visar sig vara en jävel på att vägleda vilsna själar in genom folks anusportar.

  Allt verkar vara frid och fröjd tills en dag en ande eller ett spöke vid namn Janne Lyzesson dyker upp och vägrar att inträda i människokroppen via anusporten. Janne kräver i stället att få göra entré i kroppen via vänster näsborre.

  Därmed uppstår det två falanger inom rumpbitarföreningen. Stridigheterna splittrar föreningen, missnöjet växer, och föreningen är nära att gå under. Men i allra sista stund kommer Börje Persson på en lösning, som kan ena föreningen och säkra dess fortlevnad. Börjes plan går ut på att lägga all skuld avseende splitet och kivet på en person som jag valt att, preliminärt, kalla för Gesus Andersson.

  Allt slutar med att Börje Persson kan kliva tillbaka in genom fönstret igen. För sin gärning belönas han följande år med Nobels fredspris. I sitt tacktal i Oslo framhåller Börje, genom att travestera kung Karl XIV Johan, att ingen har fyllt en bana liknande hans.

  En månad senare blir Börje adlad och byter efternamn till von Perutt och erhåller en egen ättesköld i Riddarhuset i Stockholm. Ytterligare en månad senare utses Börje von Perutt till kejsare av Portugallien.

  Dock slår sig Börje inte till ro med det. Boken slutar med att Börje utmanar guden Jahvé, likt en gång Jakob, på en brottningsmatch. Mot alla odds besegrar Börje Jahvé, som därmed tvingas avgå. Börje utser sig själv till Jahvés efterträdare på gudstronen och tar sig gudsnamnet Jahvé II.

  NU TILL MIN FRÅGA: Du är ju en ovanligt kreativ människa, Pheme. Du kanske rent av har några förbättringsförslag att tillföra mitt bokprojekt? Var inte rädd att tycka till. Och skulle du anse att hela bokprojektet är misslyckat, kanske för att handlingen är så osannolik och smått pervers, att inga läsare kommer att tro på densamma, var inte rädd att säga sanningen till mig, Pheme. Jag tål att höra den!

  • En storsäljare helt klart! Att ge rumpbiteriet ett ansikte är som att skriva en bok om homosexualitet, mitt liv med damp eller mitt liv som mano. Det finns en publik som kommer att känna stor igenkänningfaktor även om det är en smula överdriven. Men det är ju så man ska göra, förstärka karaktärerna så att de sticker ut. Visst måste det här vara en ren fantasiprodukt? Vem fan biter sig självmant i arslet även om jag förstår metaforen?
   Namnen känns jordnära och upplägget till viss det sannolikt. Jag kom att tänka på något men tanken försvann. Fick en liten deja vu där ett tag *creepy*

   Att få en insikt i en rumbitares huvud och vardag vore både underhållande och skrämmande. Jag tror du har något på gång faktiskt.

   Om du skulle ångra dig ang bokformen så får du låna en hörna av Pheme-bloggen och publicera på.

   Nej, jag har inga synpunkter mer än att, NÄR KOMMER FÖRSTA KAPITLET?

   Kan inte vänta! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s